Picnic-auto-crasht-tegen-woning_foto_112MediaUtrecht

Picnic-auto crasht tegen woning

Een bezorgwagentje van boodschappenbezorgdienst Picnic is gisteravond tegen een tweetal woningen in Terwijde aangereden.

Het incident gebeurde rond 23.00 uur op het Leo Fallplantsoen. Het voertuig liep flinke schade op. Ook ten minste één van de woningen zou behoorlijk beschadigd zijn door de aanrijding.

Hoe het ongeluk heeft kunnen gebeuren is onbekend. Volgens omstanders zou de bestuurder van de Picnic-auto niet alleen te hard hebben gereden. Hij zou ook op een plek hebben gereden waar dat niet is toegestaan.

Het wagentje is door een bergingsbedrijf afgevoerd.

Niemand raakte bij het ongeluk gewond.

Picnic-auto-crasht-tegen-woning_2_foto_112MediaUtrecht
Foto: 112MediaUtrecht

47 gedachten over “Picnic-auto crasht tegen woning”

  1. Goh, zou het iets te maken hebben met de belachelijke snelheden en bochtafsnijtechnieken die, bijna alle, bestelauto’s rijden?!? Vast niet.

    1. Rob Kruft nee, hij was net bij ons geweest en reed toen voor ons huis langs richting het plantsoen en wilde rechtsaf over het looppad langs het hoekhuis. Reed hij vast onder de uitbouw op de eerste etage;)

  2. Allereerst zijn twee woningen beschadigd en niet 1! (waarvan de mijne er eentje is!) En niet een beetje maar flink beschadigd. Afgezien van het feit dat die wagentjes daar niet mogen komen is dit nu de tweede keer dat een medewerker van Picnic met schade tegen een huis aan rijdt!. Hardleers! Aangezien die wagentjes niet hard behoren te rijden en al helemaal niet op die plek had de schade veel minder moeten zijn bij een lagere snelheid. Ik heb dus zeer mijn vraagtekens over zijn snelheid want de dreun was groots. Hoorbaar door heel veel buren die prompt ook naar buiten kwamen om te kijken.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].

Scroll naar boven