Woningoverval-in-Vleuten-meerdere-daders-voortvluchtig1

Jongen(17) mogelijk brein van gewelddadige woningoverval in Vleuten

Volgens Justitie zit de 17-jarige Ata L. achter de gewelddadige woningoverval die op 19 januari dit jaar op de Madameperenlaan in Vleuten plaatsvond. Het Openbaar Ministerie eiste vandaag 24 maanden jeugddetentie, waarvan 10 maanden voorwaardelijk met een proeftijd van twee jaar.

Volgens het Openbaar Ministerie zou L. bij de woningoverval een wapen op het hoofd van een man hebben gezet. De mannen bedreigde het slachtoffer en bonden hem vast. De daders verlieten de woning met 1.900 euro aan contanten en enkele mobieltjes.

De jongen zou ondermeer verdacht worden van twee andere gewapende overvallen. Zo zou hij een maaltijdbezorger van sandwichzaak en een pizzakoerier hebben overvallen. Bij de overvallen maakte hij in het ene geval 50 euro en een zak eten buit. Bij de andere overval ging het om 20 euro een een tas vol pizza’s.

Naast de eis kreeg L. ook een locatieverbod voor New York Pizza, Subway en Domino Pizza. Ook wil het OM dat L. een contactverbod met de slachtoffers krijgt en dat hij een schadevergoeding moet betalen.

Over twee weken doet de rechter uitspraak.

Bron: RTV Utrecht

Lees ook:
Drie tieners aangehouden voor woningoverval in Vleuten
Woningoverval in Vleuten. Meerdere daders voortvluchtig

25 gedachten over “Jongen(17) mogelijk brein van gewelddadige woningoverval in Vleuten”

    1. Martijn Maaskant nou de grap was dat we het niet echt hebben mee gekregen. Mijn vriendin en ik gingen uit die avond.we zagen het pas toen we er langs reden met de auto Maar hadden geen idee wat er was gebeurd. Later hoorde we pas van de overval. Gelukkig zit ik bij de beste kickboks school van Nederland dus als ze komen pak ik ze 😉

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.