bus28 -lijn28 - openbaar vervoer - ov

Achteruitrijdende vrachtwagen ramt bus in de Meern

Een achteruitrijdende vrachtwagen is vanmiddag op een bus gebotst. Hoe het ongeluk precies heeft kunnen gebeuren is onduidelijk. Waarschijnlijk is het een inschattingsfout van de vrachtwagenchauffeur geweest.

Het ging mis op de Meernbrug halte in De Meern.


Advertentie:

De aanrijding zorgde voor flinke schade. Een deuk en een gebroken raam zorgden ervoor dat de bus niet verder kon rijden. Voor de passagiers is vervangend vervoer geregeld. Het is onbekend of de bus is weggesleept of op eigen kracht verder kon rijden.

10 reacties op “Achteruitrijdende vrachtwagen ramt bus in de Meern”

  1. Ja de situatie daar is echt enorm verbeterd… Ik weet niet wat het heeft gekost maar je kan er nog steeds veel te makkelijk veel te hard rijden. Tenzij je rond schooltijd er bent, dan sta je op de a12 al ongeveer stil

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.