bus28 -lijn28 - openbaar vervoer - ov
 Foto: Hans Peter van Rietschoten

Achteruitrijdende vrachtwagen ramt bus in de Meern

24 september 2018 18:30  Redactie  10 reacties

Een achteruitrijdende vrachtwagen is vanmiddag op een bus gebotst. Hoe het ongeluk precies heeft kunnen gebeuren is onduidelijk. Waarschijnlijk is het een inschattingsfout van de vrachtwagenchauffeur geweest.

Het ging mis op de Meernbrug halte in De Meern.

De aanrijding zorgde voor flinke schade. Een deuk en een gebroken raam zorgden ervoor dat de bus niet verder kon rijden. Voor de passagiers is vervangend vervoer geregeld. Het is onbekend of de bus is weggesleept of op eigen kracht verder kon rijden.Advertenties:


10 reacties

  1. Erik Versaevel

    Ja de situatie daar is echt enorm verbeterd… Ik weet niet wat het heeft gekost maar je kan er nog steeds veel te makkelijk veel te hard rijden. Tenzij je rond schooltijd er bent, dan sta je op de a12 al ongeveer stil

  2. Connie John Van Hattem

    Houd daar ook echt niet op er moet zeker is dode vallen voor ze er wat aan gaan doen ze rijden als gekke daar om dat ze hier alles dicht gemaakt hebben zijn echt niet goed bij hun hooft


Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reageren:
Naam:
Email *
Website