In Between Cafe Leidsche Rijn

Netwerken en inzichtcollages maken tijdens In Between Café

De komende bijeenkomst van het In Between Café staat in het teken van netwerken én door het maken van inzichtcollages, van het ontdekken waarom we zonder werk zijn en waar we voor willen gaan. Je bent welkom op 9 oktober in Buurtcentrum de Schakel (Schoolstraat 11, Vleuten). Inloop vanaf 9.15 uur; einde uiterlijk 12.00 uur.

Workshop inzichtcollages
Gabrielle Buys begeleidt ons bij het maken van een inzichtcollage. Aan de hand van  een scala aan verschillende plaatjes maak je een collage. Door elkaar te bevragen over elkaars collage (mbv. een vragenformulier) kom je wellicht tot meer inzicht in het wat, hoe en waarom je werkeloos bent geworden, welk werk je zoekt en waardoor het vinden van werk evt. stagneert. Het is leuk, ontspannend, eenvoudig  en inspirerend om te maken en het is eenvoudig om het thuis nog eens te doen met vrienden, familie of alleen. Doe er je voordeel mee bij zoeken naar je volgende baan!

Nieuwe wegen
Gabriëlle Buys is grafisch vormgever. Ze heeft zichzelf de laatste jaren bijgeschoold in de persoonlijke ontwikkeling. Dat heeft haar een nieuwe praktijk en naast het grafisch vormgeven de passie opgeleverd voor de combinatie van creativiteit en persoonlijke ontwikkeling. Als GAB’s Atelier wil ze nu graag anderen begeleiden en helpen zichzelf te bekrachtigen m.b.v. creativiteit. Ze laat ons het plezier en de helende werking ervaren van iets creëren, iets nieuws scheppen en bezig zijn met vormen, kleuren en materialen.

In Between Café
In Between Café Leidsche Rijn is er voor en door werk- en opdrachtzoekenden. Tijdens de maandelijkse bijeenkomst op de tweede dinsdag is er gelegenheid tot netwerken en met stimulerende workshops motiveren de deelnemers elkaar om de kansen te vergroten op betaald werk. De activiteiten van het In Between Café zijn voor iedereen vrij toegankelijk.
De organisatoren van het In Between Café zetten zich belangeloos in en ook de workshopgevers doen dit zonder honorarium. We vragen de deelnemers een bijdrage voor de kosten die het In Between Café maakt aan de hand van hun eigen beoordeling van de waarde van de bijeenkomst.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.