geertjes_hoeve_foto_martijn_sierhuis

Boerenfeestweekend 6 & 7 oktober!

Het najaar is begonnen en het is weer tijd voor het boerenfeestweekend! Het boerenfeestweekend is 6 & 7 oktober bij de Geertjes Hoeve – Haarzuilens. Op zaterdag 6 oktober ben je welkom van 10.00 uur tot 17.00 uur en op zondag 7 oktober vanaf 11.00 uur tot 17.00 uur. Het adres is Thematerweg 5, Haarzuilens.

Op het boerenfeestweekend is van alles te doen:

  • Je kunt ponyrijden, geitjes voeren of een flesje geven vanaf 1,- euro. Kaartjes en flesjes worden verkocht in de boerderijwinkel.
  • Ook staan er marshmallows op het menu. Marshmallows roosteren voor 4,- euro per persoon boven het vuurtje.
  • Speciaal voor dit weekend hebben ze ook bok bier van de tap van bier brouwerij de leckere.

Je kunt verder koekjesbakken onder begeleiding. Tijdens het koekjesbakken gaan de kinderen zelfstandig op zoek naar alle ingrediënten in de vooropgezette speurtocht. Ook kun je de gehele dag met je familie of vrienden verkleed in boerenstijl op de foto bij de boerenfotoshoot. Verder hebben ze nog een boeren skippybaan en speciaal voor de winter is er een strobaan in de kapschuur en komt er een overdekte zandbak voor het geval dat het herfstiger wordt.

Je bent van harte welkom!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.