Bowls-Club-Oudenrijn

Bowls Club Oudenrijn start officieel met New Age Kurling

Naar aanleiding van ontvangen positieve reacties is besloten, met ingang van oktober, naast Bowls, definitief met New Age Kurling te starten.
Hoog tijd om iets te vertellen over de doelgroep die bij ons past.

Dat is Iedereen die:
– Op een gezonde manier wil bewegen, vrouw of man.
– De mogelijkheid heeft overdag te komen sporten.
– Een gezellige vereniging zoekt.
Mensen met blessures kunnen vaak toch nog Bowls spelen. Dit geldt ook voor New Age Kurling. Beide sporten kunnen tot op hoge leeftijd beoefend worden.


Advertentie:

Om een breder publiek te bereiken heeft Bowls Club Oudenrijn besloten te starten met een nieuwe sport in Utrecht: “New Age Kurling”.
Bij Kurling wordt gespeeld met schijven die voorzien zijn van kogelwielen. Deze schijven kunnen met de hand, of met een duwstok, worden gerold naar de cirkelmat. Het doel is, zo dicht mogelijk bij, of in het witte vlak, in het midden van de cirkelmat te komen.

Niet iedereen maakt gebruik van internet, vooral ouderen. Maak ouders en grootouders attent op deze aantrekkelijke club.
Kom elke maandag in oktober tussen 13:30 en 15:00 uur en elke dinsdag in oktober tussen 12:00 en 13:30 uur bij ons kijken en speel mee zonder verdere verplichtingen.

U bent van harte welkom in Sportcentrum Oudenrijn, Europaweg 48, 3451 HG in Vleuten- De Meern.
Meer informatie over onze tak van sport BOWLS en NEW AGE KURLING vindt u op onze veilige website: https://www.bowlscluboudenrijn.nl

1 reactie op “Bowls Club Oudenrijn start officieel met New Age Kurling”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.