Marjan-van-Huijstee--Programmeur-van-Podium-Hoge-Woerd

Op Theaterspreekuur in Podium Hoge Woerd

Het culturele seizoen is weer van start in Podium Hoge Woerd. Op het programma van het theater staan ruim 100 voorstellingen, variërend van cabaret en kleinkunst, muziek- en muziektheater, dans, toneel en jeugdtheater. Podium Hoge Woerd organiseert vanaf zaterdag 6 oktober maandelijks een Theaterspreekuur om bezoekers beter te leren kennen en uitgebreider te informeren over het programma en met hen in gesprek te gaan.

Persoonlijk advies
Marjan van Huijstee, programmeur van Podium Hoge Woerd, ligt de voorstellingen toe; vertelt over de makers en geeft een kijkje in de keuken van een theaterprogrammeur. Ook is het mogelijk om met elkaar in gesprek te gaan over persoonlijke wensen voor toekomstige programmering. Het resultaat van de avond is om beter geïnformeerd te zijn en daardoor makkelijker de weg te vinden in theaterland. Persoonlijk advies is ook mogelijk. Het eerste Theaterspreekuur vindt plaats op zaterdag 6 oktober van 19.00 tot 20.00 uur. De toegang is vrij toegankelijk.

Podium Hoge Woerd
Podium Hoge Woerd beschikt over een intieme theaterzaal, waar gedurende het jaar de meest uiteenlopende voorstellingen plaatsvinden. In de zomer vinden er voorstellingen plaats op het buitenpodium. Podium Hoge Woerd vormt één bedrijf samen met Theater Kikker.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.