hc_rijnvliet_hockeydagen

Hockeydagen tijdens de Herfstvakantie

Zin om ook tijdens de herfstvakantie te hockeyen? Doe dan mee aan de Hockeydagen 2018 op woensdag 24 en donderdag 25 oktober bij HC Rijnvliet! Ook hockeyers die niet sporten bij HC Rijnvliet maar wel sportief bezig willen zijn tijdens de herfstvakantie zijn van harte welkom!

Het is de ideale manier om je hockeyskills verder te brengen en nieuwe trucjes te leren.
De mannen van het Heren 1 team van HC Rijnvliet, Joris Olsthoorn en Loek de Vreese, stellen een actief en gezellig programma samen. Uiteraard wordt ook voor voldoende eten en drinken gezorgd. Joris en Loek: “De geweldige ervaring die wij in Roermond hebben opgedaan willen we graag uitrollen naar deze jonge en ambitieuze club. Het leukste van alles is hoe teamsport zoveel gelukkige gezichten kan creëren!”.

Inschrijven?
Ben jij tussen de 6 en 12 jaar (1e jaars F t/m 2e jaars D) kom dan op woensdag 24 en donderdag 25 oktober, van 9.30 tot 16.30 uur, naar HC Rijnvliet. Kosten zijn €80,00 inclusief eten en drinken. Inschrijven kan via deze link. Meld je nu aan voor de Hockeydagen 2018.
Als aandenken mag je het shirt en de hockeysokken die je aan het begin de eerste dag krijgt houden!

Over Hockey Club Rijnvliet
HC Rijnvliet, opgericht op 29 oktober 2015, is de nieuwste hockeyclub in Utrecht. Met twee kunstgrasvelden (water- en zandveld) en een derde in aanleg, gelegen op Sportpark Rijnvliet in Utrecht Leidsche Rijn. Het adres is Sportpark Rijnvliet 3.

Meer informatie vind je op de website.

4 gedachten over “Hockeydagen tijdens de Herfstvakantie”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].