wijn drinken alcohol
 Foto: Terry Vlisidis

Wijnkenner Ruud Maasdam komt naar Leidsche Rijn Centrum

26 september 2018 19:18  Redactie  10 reacties

De Nederlander Ruud Maasdam vertrok in 1996 naar Nieuw Zeeland om daar wijn te gaan maken. En niet zonder succes! Zijn wijnen worden internationaal geroemd en gedronken.

Ruud Maasdam emigreerde naar Nieuw-Zeeland om zijn eigen wijndomein te starten. Na grootschalig onderzoek werd elke wijngaard aangelegd met een bepaalde wijnstijl in het achterhoofd. Dat levert nu al jaren heel individuele, karakteristieke wijnen op van een uitzonderlijk hoog kwaliteitsniveau die ook positief opvallen in de internationale wijnpers. Het Amerikaanse wijntijdschrift Wine Spectator schaarde zijn Sauvignon onlangs onder de top tien van Nieuw-Zeeland!

Hij is niet vaak in Nederland, maar heeft nu tijd in zijn bijzonder drukke schema gevonden om ons te bezoeken. Ruud kan als geen ander vertellen over Nieuw Zeeland als wijnland, zijn wijnen en natuurlijk hoe hij zijn wijnen maakt.

Donderdag 11 oktober om 20:00 zal Ruud een 7-tal van zijn wijnen laten proeven in Wijn en Eetbar Most te Leidsche Rijn Centrum. Een uniek bezoek! Geïnspireerd op de Nieuw Zeelandse keuken, worden de wijnen begeleid door een 2-tal happen. Of je nou liefhebber bent of wijn-nerd, iedereen is welkom. Aanmelden kan via wouter@wijnbarmost.nl, het aantal plaatsen is beperkt!


Advertentie:


Advertenties:

10 reacties


Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reageren:
Naam:
Email *
Website