Wood Wide Web | Work in Progress door Sapstroom

Ontmoet de makers en bekijk een preview van dit gloednieuwe werk. (english below)

Deze voorstelling is het resultaat van het residency met de Australische artiesten Linsey Pollak en Lizzie O’Keefe, Nederlandse videokunstenaars Beeldjutters en eco-theatermaker en milieuadvocaat Maureen Baas in overeenstemming met de filosofie van Metaal Kathedraal. “Baanbrekende dingen”, zei onze deelnemende wetenschapper Jaco Appelman. We hopen mensen waardering en begrip mee te geven voor het Wood Wide Web.

Het is een verhaal over verbinding. ‘Wood Wide Web’ is het Internet van de natuur, daar waar bomen onder de grond met elkaar praten. Ze geven informatie en middelen door via een netwerk van mycorrhiza-schimmels. We nemen u graag mee in dit wonderland, een wereld van symbiotische en synergetische relaties.

Wanneer? 30 september 2018 20:00 t/m 21:00

Tickets a €5 via online ticketshop.

“So listen and hear the voices of the trees, because to ‘listen’ is to touch the stethoscope to the skin of the landscape, to hear what stirs below”.

Meet the artists and see a preview of this brand new work.

This is a result of an artist in residency with Australian Artists (Dangerous Song) Linsey Pollak & Lizzie O” Keefe, Dutch video artists Beeldjutters and eco-theatermaker en environmental advocate Maureen Baas in line with the philosophy of Metaal Kathedraal. “Cutting edge stuff” said our participating scientist Jaco Appelman. We are hoping to give people an appreciation and understanding of the Wood Wide Web.

It’s a story about connection. The wood wide web is natures internet, where trees talk to each other underground. They are passing information and resources through a network of mycorrhizal fungi. We would like to take you into this wonderland, a world of symbiotic and synergistic relationships.

When? 30 september 2018 20:00- 21:00

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].

Scroll naar boven