speelgoedbank

Inzameling Speelgoedbank de Meern

Op 10 november houdt de speelgoedbank in De Meern een grote inzamelingsochtend. Sinterklaas staat 5 december weer voor de deur en voor veel kinderen is een cadeautje niet vanzelfsprekend. De speelgoedbank het Speelkwartier zamelen speelgoed in voor kinderen uit gezinnen die het minder breed hebben. Speelgoedbank De Meern helpt deze kinderen om het leven een klein beetje leuker te maken. Het is voor de kinderen natuurlijk fijn dat het speelgoed schoon, heel en compleet is. De speelgoedbank in De Meern heeft de naam Het Speelkwartier.

Op zaterdag 10 november kunt u het speelgoed brengen bij Boreco, Stijkviertel 65 in De Meern. De inzameling is op zaterdag van 11.00 tot 12.00 uur. Het speelgoed kan ook op andere dagen naar de speelgoedbank gebracht worden. Vier keer per jaar houden ze een grote inzamelingsochtend.

Op 5 december worden alle cadeautjes verdeeld over ruim 450 kinderen via de voedselbank.

Info op www.speelgoedbankdemeern.nl.

41 gedachten over “Inzameling Speelgoedbank de Meern”

Laat een reactie achter

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].

Scroll naar boven