leidsche_rijn_centrum_reuzenrad_foto_hans_peter_van_rietschoten

Klauterkoe Leidsche Rijn Centrum heeft een naam gekregen

Vanuit het reuzenrad daalden de catwalk modellen neer om hun show ten beste te geven. Het Brusselplein vormde het decor voor een kolkende massa van honderden mensen die een enthousiast publiek vormden.

Alle modezaken van Leidsche Rijn Centrum toonden op de catwalk op het Brusselplein wel iets van hun nieuwste collectie en de modellen waren zonder meer het visitekaartje van het merk dat ze droegen.

leidsche_rijn_centrum_knuffel_rijntje_foto_hans_peter_van_rietschoten
Foto: Hans Peter van Rietschoten
leidsche_rijn_centrum_beeld_Rijntje_foto_hans_peter_van_rietschoten
Foto: Hans Peter van Rietschoten

Klauter koe Rijntje

Eerder al, om klokslag twaalf uur, stonden duizend knuffeltjes klaar om een nieuwe eigenaar te krijgen. Het pluche diertje heeft een beduidend hogere aaibaarheidsfactor dan het betonnen gevaarte dat er model voor stond. In het publiek gonsde al de naam rond van wat het meetingpoint van Leidsche Rijn Centrum zal moeten worden, evenals het reistijdenbord dat ooit was op het Utrechts Centraal Station. Uit de grote berg inzendingen voor een welluidende naam voor de betonnen kolos werd een top vijf namen samengesteld en naar verluidt is het ‘Rijntje’ geworden. De klauter koe zal dus een naam hebben die eer doet aan het winkelgebied waarover ze waakt. Nu nog onofficieel, maar wellicht binnenkort werkelijk geregistreerd ligt ze glazig het winkelend publiek aan te staren en gedoogd ze de kinderen die over haar bevallige lijf kruipen.

leidsche_rijn_centrum_modeshow_foto_hans_peter_van_rietschoten
Foto: Hans Peter van Rietschoten

Het weer was een duidelijke meevaller voor de activiteiten op het winkelcentrum en de horecazaken zagen de terrassen gaandeweg de dag vollopen. Al met al een geslaagd evenement dat het publiek op waarde wist te schatten getuige de flinke belangstelling waarin het zich mocht verheugen.

Wanneer Koningin Máxima komende vrijdagmiddag het Leidsche Rijn Centrum zal bezoeken zullen er zonder twijfel ook honderden mensen op de been zijn om een glimp van haar op te vangen. Het is te hopen dat ze net zulk fraai weer treft als de bezoekers van de modeshows en de passagiers van het reuzenrad.

Lees ook:
Reuzeknuffel Leidsche Rijn Centrum bijna op zijn plek
Rotsvaste reuzeknuffel voor Leidsche Rijn Centrum
Alle artikelen over Leidsche Rijn Centrum

13 gedachten over “Klauterkoe Leidsche Rijn Centrum heeft een naam gekregen”

    1. Nick Franken De mini-versie is alleen op 5 oktober nog te verkrijgen bij Dierspecialist Haspels met de LRC-app, met bijbehorende geactiveerde voucher. Meer info hierover vind je vanaf volgende week woensdag of donderdag in de app en op de website. Maar wees er dan op 5 oktober snel bij, want op=op 🙂

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].