Het weerbericht voor vrijdag 5 oktober: Zonnig

Vandaag start de dag mogelijk met mist, maar als snel wordt de mist opgeruimd door de zon en wat volgt is een zonnige dag. Het kwik stijgt naar een graad of 21, daarbij staat er een zwakke tot matige zuidenwind. Vanavond en vannacht is het helder, later in de nacht en in de vroege ochtend komen er mogelijk enkele mistbanken voor. Het koelt af naar een graad of 9, daarbij staat er een zwakke zuidenwind.

Zaterdag wordt het met 22 graden nog wat warmer. De zon schijnt volop en er staat een matige zuidwestenwind. In de avond en nacht neemt de kans op wat regen of een bui toe. Het koelt af naar 10 graden, daarbij staat er een matige noordenwind.

Zondag bevinden wij ons in koelere lucht. Het kwik stokt bij een graad of 15, daarbij kan er vooral in de ochtend nog een bui vallen. In de middag de zon.

Na het weekend wordt het geleidelijk warmer!

Met vriendelijke groet,

Jeroen Jansen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].