Aanrijding-tussen-twee-auto's-op-de-Vleutensebaan-foto-112mediautrecht

Aanrijding tussen twee auto’s op de Vleutensebaan

Op de kruising van de Vleutensebaan met de Musicallaan in Leidsche Rijn zijn vanochtend omstreeks kwart over acht twee auto’s met elkaar in botsing gekomen.

Door de zware botsing is een auto 180 graden gedraaid en tot stilstand gekomen. Het ambulancepersoneel heeft zich ontfermd over een kindje, het kindje werd gecontroleerd op verwondingen maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis.

Beide auto’s liepen veel schade op en zijn door een bergingsbedrijf opgehaald. De kruising was tijdelijk deels afgesloten. Volgens een omstander zou een auto door rood gereden zijn gereden.

Aanrijding-tussen-twee-auto's-op-de-Vleutensebaan4-foto-112mediautrecht
Foto: 112MediaUtrecht
Aanrijding-tussen-twee-auto's-op-de-Vleutensebaan3-foto-112mediautrecht
Foto: 112MediaUtrecht
Aanrijding-tussen-twee-auto's-op-de-Vleutensebaan2-foto-112mediautrecht
Foto: 112MediaUtrecht

7 gedachten over “Aanrijding tussen twee auto’s op de Vleutensebaan”

    1. Joost Schreurs niemand.. Was nog te vroeg, ree er langs en alle stoplichten hadden alleen nog oranje knipperlichten. Iemand heeft geen voorang gegeven of niet gezien want de zon stond zo laag…. Moest zelf ook ff bij eerste(kwam uit vleuten) kruising gowd afremmen want zag niks ook al had ik zonnebril op

  1. Ff er is niemand door rood gereden, alle stoplichten knipperde nog oranje op de hele baan. Was vroeg in de ochtend en reed er langs. Ik vermoed laagstaande zon het euvel want moest bij eerste kruising ook helemaal afremmen want zag niks door de zon

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].

Scroll naar boven