Boeken en bibliotheek

Kinderboekenweek

Als thema voor de Kinderboekenweek (tot en met 14 oktober 2018) is gekozen voor het thema: “Vriendschap!” Vriendschap bestaat niet enkel tussen mensen, want kan bijvoorbeeld een robot of een boek ook je vriend zijn?

Vriendschapsbandje
Niet alleen leesboeken, maar ook stripboeken, zoekboeken en dvd’s biedt de ‘bieb’ te leen aan Wel tien mag je er meenemen als je wilt! Tot en met 17 jaar kan je trouwens gratis lid blijven van de bibliotheek.

Speciaal voor Kinderboekenweek 2018 heeft de bibliotheek vrolijke vriendschapsbandjes in zes kleuren klaar liggen. Alle kinderen die tijdens de Kinderboekenweek 10 dingen lenen krijgen er één cadeau. Ook worden er speciale jeugd activiteiten gehouden in de Utrechtse bibliotheken. Op woensdag 10 oktober bijvoorbeeld in Bibliotheek Parkwijk.

Vertelling over Vriendschap. Een gratis activiteit voor 8-10 jarigen. Voor meer informatie en reserveren bezoek de website.

Op zaterdag 13 oktober in Bibliotheek Vleuterweide vindt vanaf 13.30 uur een gratis ‘doe activiteit’ voor 6-8 jarigen plaats. “Verhalen maken met geluid”. De activiteit zal circa een uur duren.

Informatie en reserveren bezoek de website.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.