dieven_stelen_kentekenplaat_in_de_meern

Video: Mannen stelen kentekenplaat in De Meern

Afgelopen nacht hebben twee mannen een kentekenplaat gestolen van een auto die in De Meern geparkeerd stond.

In de nacht van maandag op dinsdag 9 oktober hebben twee mannen een poging gedaan om twee kentekenplaten te stelen. De dieven zijn erin geslaagd om de kentekenplaat die achterop de auto zit te stelen. Het lukte de daders niet om ook de kentekenplaat aan de voorkant mee te nemen.

Oproep
De eigenaar van de auto plaatste onderstaand filmpje op Facebook waarop duidelijk te zien is dat de dieven de kentekenplaten proberen te stelen. Hij roept daarbij op om het bericht zoveel mogelijk te delen zodat de pakkans vergroot wordt.

LET OP!!! Dieven weer actief in De Meern!!!Afgelopen nacht hebben twee jongens een poging gedaan om de kentekenplaten van onze auto eraf te halen. Helaas heeft dader 2 die aan de achterkant van de auto stond het wel voor elkaar gekregen en dader 1 aan de voorkant niet.Graag dit bericht zoveel mogelijk delen zodat de pakkans vergroot wordt.

Geplaatst door Rick Wacanno op Dinsdag 9 oktober 2018

4 gedachten over “Video: Mannen stelen kentekenplaat in De Meern”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.