ontmoeten_kennismaken_beurs_hand

Maatschappelijk netwerken in Leidsche Rijn

De BuurtBeursvloer Leidsche Rijn en Vleuten-De Meern brengt vraag en aanbod van wijkbewoners, initiatieven en ondernemers bij elkaar. Het is dé plek om nieuwe samenwerkingen aan te gaan op het gebied van kennis, materialen en mensen. Op 8 november ben je welkom in Castellum Hoge Woerd.

De BuurtBeursvloer is een dynamisch evenement waarop gericht wordt genetwerkt. Net als op een echte beursvloer koppelen hoekmannen de aanbiedende en vragende partijen actief aan elkaar. Nog niet zeker over je vraag of aanbod? De beursvloer begint met een workshop #durftevragen en #durftegeven om je te helpen je vraag of aanbod te formuleren.

Voorbeelden van samenwerkingen:

  • Een lokale ondernemer heeft tien laptops over. Een stichting voor vluchtelingen kan deze goed gebruiken.
  • De dierenweide wil actieve omwonenden bedanken. De supermarkt doneert eten voor een gezellige lunch.
  • Een jurist doneert twee uur advies aan de weggeefwinkel en wordt in ruil vermeld op de website.

De BuurtBeursvloer wordt georganiseerd door Vrijwilligerscentrale Utrecht, DOENJA Dienstverlening en Welzaam. Meld je meteen aan of kijk voor meer informatie op: www.vcutrecht.nl/buurtbeursvloer-leidsche-rijn-en-vleuten-de-meern

1 gedachte over “Maatschappelijk netwerken in Leidsche Rijn”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.