Panna!-voetbaldag-bij-UVV
 

Doe mee met de Panna! voetbaldag bij UVV

15 oktober 2018 20:42  Redactie  2 reacties

In de herfstvakantie worden in het hele land voorrondes georganiseerd voor het Panna! Sterrenteam. Op donderdag 25 oktober is de voorronde voor Midden-Nederland bij UVV. De beste spelers en speelsters van die dag worden uitgenodigd voor de finaledag, die dit jaar ook bij UVV is, op zondag 28 oktober. Voetbalgekke jongens of meisjes van 7 t/m 13 jaar kunnen zich nog aanmelden! Het wordt een mooie voetbaldag met veel cadeaus, zoals een Nike Oranje voetbalshirt en een goedgevulde goodiebag. Kosten voor deelname € 29,50 per kind. Meer informatie en inschrijven: www.pannasterrenteam.nl.

NIEUWSBRIEF

Wekelijks het nieuws en/of de uitagenda mail ontvangen? Geef dan hieronder je e-mailadres op.

Advertenties:

NIEUWSBRIEF

Wekelijks het nieuws en/of de uitagenda mail ontvangen? Geef dan hieronder je e-mailadres op.

2 reacties


Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reageren:
Naam:
Email *
Website