dans_acrobaat

Dansdonderdag van start bij Podium Hoge Woerd

Vanaf 18 oktober presenteert Podium Hoge Woerd elke maand prachtige dans op donderdag, onder de noemer Dansdonderdag. Van de nieuwe generatie dansmakers tot gevestigde namen en van een spectaculaire breakdance-show tot een balletvoorstelling vol contrasten.

Dansintroducties
De dansvoorstellingen op donderdag worden voorafgegaan door dansintroducties. Lisa Reinheimer, dansjournalist en danswetenschapper, verzorgt per voorstelling een korte, passende introductie, die extra of unieke inzichten in het werk van de choreografen van die avond biedt. De introducties zijn vrij toegankelijk. Reserveren hiervoor kan via www.podiumhogewoerd.nl

Programma
Het dansprogramma is zeer divers. De Dansdonderdag-reeks gaat op donderdag 18 oktober van start met het het gevestigde choreografenduo LeineRoebana. Het gezelschap met internationale reputatie is terug van weggeweest. Hun nieuwe voorstelling Sweet Demon wordt gedanst door een cast van uitsluitend mannen. Een choreografie vol uitputting en verstelling, vrolijkheid en somberheid, verstand en passie. Alle Dansdonderdag-voorstellingen zijn te bekijken op www.podiumhogewoerd.nl.

Laat een reactie achter

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].

Scroll naar boven