De-orde-chaos-van-2018

Voorstelling ‘De (orde) chaos van 2018’ ook in Podium Hoge Woerd

Theatermaker Greg Nottrot reist eind oktober (26 t/m 29 okt) af naar Rusland, op zoek naar de datsja van Poetin. Daar waar Halbe Zijlstra nooit kwam. De reis is onderdeel van zijn onderzoek voor de voorstelling De Orde Chaos van 2018 waarin Nottrot zoekt naar hét beeld en daarmee de essentie van 2018.

Greg begon zijn onderzoek begin dit jaar, waarbij hij wekelijks een toonaangevend beeld uit het nieuws selecteert. Gaandeweg is hij zich gaan afvragen of de beelden wel écht zijn. Maar óók of dit wat uitmaakt, in tijden van Facebook en Instagram. Zo vaak worden feiten en fictie verweven tot een eigen werkelijkheid. Hebben we één waarheid nodig en waar bevindt die zich dan?

Zijn onderzoek brengt Greg nu naar Rusland. Het land van oliemiljarden en wodkawaarheden, van groezelige achterkamertjes en luxe buitenhuizen. Ergens bij de datsja, achter een hoog hek, houdt de waarheid zich schuil. Althans: dat hoopt Greg. Vindt hij wat hij zoekt in Rusland?

Van 27 november tot 30 december speelt De Orde Chaos van 2018 in verschillende theaters door heel Nederland. Tijdens de voorstelling neemt Greg het publiek mee in het ontrafelen van de gelaagdheid waarop waarheden zijn gebouwd en hoe die ons besef van de werkelijkheid beïnvloeden. Om zo tot de essentie van 2018 te komen.

Podium Hoge Woerd
Op 29 december is de voorstelling te bewonderen in Podium Hoge Woerd. Bekijk hier de speeldata.

Lees hier alle artikelen over Greg Nottrot en het NUT en

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].