Weerbericht voor vrijdag 26 oktober: Herfstweer

Vandaag is het bewolkt en er vallen geregeld buien, later op de dag breekt de zon af en toe door, maar de buienkans blijft aanhouden. Het wordt een graad of 11, daarbij staat er een matige tot vrij krachtige westenwind, later op de dag draaiend naar noordwest. Vanavond en vannacht opklaringen, maar soms ook nog een bui, mogelijk ook hagel/onweer. Het kwik daalt naar een graad of 5.

Zaterdag en zondag komt het kwik niet meer boven de 10 graden uit. De zon schijnt af en toe en er komen enkele buien voor, mogelijk ook hagel en onweer. Maandag en dinsdag ook twee koude dagen met vooral op dinsdag veel regen.

Met vriendelijke groet,

Jeroen Jansen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].