aanrijding_met_beknelling_foto_112mediautrecht
 Foto: 112mediautrecht

Dodelijk slachtoffer bij ongeluk Strijkviertel

30 oktober 2018 20:42  Redactie  24 reacties

Bij het ongeluk wat vandaag omstreeks 17.15 uur op het Strijkviertel plaatsvond is een dodelijk slachtoffer gevallen.

Een vrachtwagen raakte de bestuurderskant van het busje toen die de busbaan overstak. De op de busbaan rijdende vrachtwagen kon de bestelbus niet meer ontwijken. De bestuurder van het bestelbusje werd met spoed naar het ziekenhuis overgebracht. Ondanks alle medische zorg is de bestuurder aan zijn verwondingen overleden.

De Verkeersongevallenanalyse (VOA) werd opgeroepen om onderzoek te doen.

Lees ook:
Update: Ernstig ongeluk op bedrijventerrein StrijkviertelAdvertenties:


24 reacties

  1. Najat Oum Jana

    Inna lilahi wa inna ilayhi raji3oen. Moge Allaah veel sabr schenken aan zijn vrouw en kinderen.

  2. Ja het is erg wat er gebeurd is der word allen aan de nabestaanden gedacht maar ook de chauffeur heeft er moeilijk mee denk ik ik ben zelf chauffeur dus ik denk dat ik weet wat hij ook mee maakt sterkte voor alle twee de partijen zowel de nabestaanden en ook de chauffeur vitor

  3. Dat is wel dubbel. Waarom reed hij over de busbaan en door rood? Ik heb de beste man geprobeerd te helpen, maar kon helaas niets meer voor hem doen. Ook voor omstanders kan dit een hele grote impact hebben. Heel triest allemaal…


Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reageren:
Naam:
Email *
Website