aanrijding_met_beknelling_foto_112mediautrecht

Dodelijk slachtoffer bij ongeluk Strijkviertel

Bij het ongeluk wat vandaag omstreeks 17.15 uur op het Strijkviertel plaatsvond is een dodelijk slachtoffer gevallen.

Een vrachtwagen raakte de bestuurderskant van het busje toen die de busbaan overstak. De op de busbaan rijdende vrachtwagen kon de bestelbus niet meer ontwijken. De bestuurder van het bestelbusje werd met spoed naar het ziekenhuis overgebracht. Ondanks alle medische zorg is de bestuurder aan zijn verwondingen overleden.

De Verkeersongevallenanalyse (VOA) werd opgeroepen om onderzoek te doen.

Lees ook:
Update: Ernstig ongeluk op bedrijventerrein Strijkviertel

24 gedachten over “Dodelijk slachtoffer bij ongeluk Strijkviertel”

  1. Ja het is erg wat er gebeurd is der word allen aan de nabestaanden gedacht maar ook de chauffeur heeft er moeilijk mee denk ik ik ben zelf chauffeur dus ik denk dat ik weet wat hij ook mee maakt sterkte voor alle twee de partijen zowel de nabestaanden en ook de chauffeur vitor

  2. Dat is wel dubbel. Waarom reed hij over de busbaan en door rood? Ik heb de beste man geprobeerd te helpen, maar kon helaas niets meer voor hem doen. Ook voor omstanders kan dit een hele grote impact hebben. Heel triest allemaal…

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].