Acteur gezocht (6-10 jr) voor familievoorstelling in Podium Hoge Woerd

Maas theater en dans is op zoek naar een kind uit Leidsche Rijn, dat op vrijdag 28 december 2018 mee willen spelen in de voorstelling Hallo familie in Podium Hoge Woerd, Leidsche Rijn. Hallo familie is een wonderlijk warme familievoorstelling over het thema familie, een carnavaleske optocht met veel grappige en onverwachte gasten. Regisseur Moniek Merkx mixt theater en dans tot een wonderlijk warme voorstelling voor iedereen van 8 tot 108 jaar

Op zoek naar een meespeler (6-10 jr) uit Leidsche Rijn

Naast zeven professionele performers speelt er in elke voorstelling één oma en één kind mee in de voorstelling Hallo familie. De oma’s zijn al gevonden maar in een aantal steden zoekt Maas nog naar een kind dat wil meespelen. Ook voor de voorstelling in Podium Hoge Woerd in Leidsche Rijn op 28 december 2018 zoekt Maas theater en dans een jongen of meisje (6 t/m 10 jaar) met lef die/dat het niet eng vindt om af en toe in zijn/haar eentje op het podium te staan en misschien wel te dansen en te zingen.

Aanmelden

Kinderen die zich willen aanmelden, kunnen tot uiterlijk 20 november een filmpje insturen naar Maas. Kijk op www.maastd.nl/meespelen voor meer informatie. Regisseur Moniek Merkx en coördinator van het meespeelproject Sara Giampaolo maken een keuze. Eind november wordt bekend welk kind er zal meespelen in Leidsche Rijn.

Maas theater en dans voor jong publiek

Maas maakt volwassen voorstellingen voor jonge mensen, fysiek, fantasievol en uitgesproken in alles. Maas ontregelt en verleidt met theater, dans, muziek, mime, film, animaties, techniek en veel meer. Maas theater en dans (onder artistieke leiding van Moniek Merkx) heeft een eigen huis in Rotterdam, het Maaspodium. Er spelen vaker kinderen mee in voorstellingen van Maas theater en dans. Bijvoorbeeld in Ben niet bang, Theater na de Dam, Point of No Return, FEEST en wel 270 kinderen en jongeren in Beauty en het beest.

Bezoek hier de website van Podium Hoge Woerd

27 gedachten over “Acteur gezocht (6-10 jr) voor familievoorstelling in Podium Hoge Woerd”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.