In Between Cafe Leidsche Rijn

Krijg inspiratie door ervaringen van oud-In Betweeners

Raak ook geïnspireerd door de ervaringen van oud-In Betweeners die een baan hebben gevonden. De bijeenkomst van het In Between Café staat in het teken van netwerken én het ontdekken hoe die baan in bereik kan komen. Tijdens de workshop delen Alwin en Barbara hun ervaringen en via opdrachten inspireren zij ons om de weg in te slaan naar die felbegeerde baan of opdracht. Je bent welkom op 13 november in Buurtcentrum de Schakel, Schoolstraat 11, 3451 AA, Vleuten. Inloop vanaf 9.15 uur; einde uiterlijk 12.00 uur.

Workshop Inspiratie door en voor… Doen!

Alwin en Barbara hebben een baan gevonden en doen weer volop mee in de economie. Barbara heeft ruim 30 jaar gewerkt en werd bij een reorganisatie boventallig. “Ik ben ik door een heel proces gegaan: van “de wereld ligt aan mijn voeten” tot “niemand wil me meer” tot “ik ga gewoon door. Bij het In Between Café heb ik veel geleerd en vooral ook interessante mensen ontmoet. Dat gaf weer nieuwe energie om positief de zoektocht naar werk voort te zetten”.
Alwin vertelt over zijn ervaringen in zijn zoekproces en wat In Between Café daarin heeft betekend. Hij heeft voor zich zelf de zaken rondom solliciteren en sollicitatiegesprekken inzichtelijk gemaakt wat uiteindelijk geleid heeft tot een nieuwe baan. Tot slot: Hij is nu bedrijfsleider en zoekt nog personeel!

In Between Café

In Between Café Leidsche Rijn is er voor en door werk- en opdrachtzoekenden. Tijdens de maandelijkse bijeenkomst op de tweede dinsdag is er gelegenheid tot netwerken en met stimulerende workshops motiveren de deelnemers elkaar om de kansen te vergroten op betaald werk. De activiteiten van het In Between Café zijn voor iedereen vrij toegankelijk.
De organisatoren van het In Between Café zetten zich belangeloos in en ook de workshopgevers doen dit zonder honorarium. We vragen de deelnemers een bijdrage voor de kosten die het In Between Café maakt aan de hand van hun eigen beoordeling van de waarde van de bijeenkomst.

Zie ook de website www.inbetweencafe.nl.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].