leidsche rijn centrum luchtfoto

ABN AMRO opent eind november nieuw kantoor in Leidsche Rijn Centrum

Nieuw kantoor in Utrechtse wijk vervangt vestiging in Vleuten

ABN AMRO opent eind november 2018 een nieuw, duurzamer kantoor aan de Parijsboulevard 4 in Leidsche Rijn Centrum. Mits de werkzaamheden volgens schema verlopen, opent dit kantoor op 26 november de deuren. Tot die tijd blijft de vestiging aan de Hindersteinlaan 9 in Vleuten geopend. Zodra de verhuizing naar Leidsche Rijn is voltooid, sluit de vestiging in Vleuten definitief. Volgens planning gebeurt dat op 23 november. In Vleuten blijft vooralsnog een geldautomaat voor opnamen en stortingen achter.

Zahir Asafiati, Klantadviseur bij ABN AMRO Leidsche Rijn en Vleuten:

“In het moderne pand in het Leidsche Rijn Centrum kunnen we onze klanten ook in de toekomst de best mogelijke dienstverlening aanbieden. Het kantoor is goed bereikbaar en beschikt over ruime ontvangstruimten. In Leidsche Rijn kunnen we ook onze specialisten huisvesten, die klanten adviseren over wonen, inkomen en vermogen. Het nieuwe pand is tevens veel energiezuiniger dan het kantoor in Vleuten.”

Belangrijke plek in de dienstverlening

Het bankkantoor blijft een belangrijke plaats in de dienstverlening van ABN AMRO innemen. Wel ziet de bank het bezoek aan kantoren al jaren steeds sneller teruglopen, omdat klanten tegenwoordig de voorkeur geven aan Beeldbankieren, Internet Bankieren en Mobiel Bankieren voor contact met de bank. Zo’n 85 miljoen keer per maand maken klanten gebruik van Internet Bankieren en Mobiel Bankieren, bijvoorbeeld om geld over te maken, de daglimiet aan te passen of creditcardgegevens in te zien. Drie op de vijf van de hypotheekadviesgesprekken vindt al plaats via Beeldbankieren. Zo kunnen klanten hun bankzaken steeds meer regelen waar en wanneer het hen uitkomt.

Financiële zorgcoach voor oudere en minder mobiele klanten

ABN AMRO heeft met de financiële zorgcoaches extra oog voor de oudere en minder mobiele klanten, die behoefte hebben aan extra ondersteuning bij hun bankzaken. De financiële zorgcoach helpt hen onder andere bij het in de eigen omgeving leren omgaan met Internet en Mobiel Bankieren. Bovendien zijn er momenten dat deze en de reeds online bankierende, oudere en minder mobiele klanten behoefte hebben aan ondersteuning bij het nemen en praktisch organiseren van financiële beslissingen, bijvoorbeeld bij het op orde brengen van rekeningen of advies tegen financieel misbruik. Ook dan biedt de financiële zorgcoach uitkomst. De financiële zorgcoach van ABN AMRO in Utrecht is te bereiken via het algemene nummer van ABN AMRO: 0900-00 24 (lokaal tarief).

Openingstijden

De openingstijden van ABN AMRO in Leidsche Rijn blijven hetzelfde als in Vleuten. Van maandag tot en met vrijdag is het kantoor geopend van 10:00 uur tot 18.00 uur.

9 gedachten over “ABN AMRO opent eind november nieuw kantoor in Leidsche Rijn Centrum”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].