Gerdi Keeler

Bewoner in beeld: Gerdi Keeler van de verhalentafel

Verhalen hebben we allemaal. Verhalen over hoe je leven is gelopen. Over wat er is gelukt. En verhalen met gebeurtenissen die je moeite hebben gekost. Wat je zomaar is gegund en waar je moed heb getoond of waar je iets achter hebt gelaten. Ook ik heb natuurlijk dit soort verhalen! Noodgedwongen en spontaan ga ik telkens op zoek naar wat mij inspireert en energie geeft om weer iets op te pakken of mijn schouders onder zetten. Bij het vertellen en delen van echte verhalen, verhalen die echt zijn gebeurd, lijkt het alsof ik mijn plek heb gevonden. Het boeit mij om op zoek te gaan naar thema’s die mensen raken doordat zij hieraan eerder iets hebben beleefd zoals bij het thema emancipatie. Elke vrouw en man heeft hiervan iets meegemaakt. Het delen van deze verhalen laat je stil staan bij je eigen aanpak en waarden die hiermee gepaard gaan. Door het delen zie je overeenkomsten en verschillen met anderen en die geven je verwondering, energie en plezier.

Nieuw: verhalentafel Leidsche Rijn door Gerdi Keeler bij Doenja op de Eerste Oosterparklaan 76
Een verhalentafel is voor iedereen die het leuk vindt om terug te blikken op momenten in zijn of haar leven; Momenten waar je iets van waarde hebt beleefd. De grote momenten liggen voor in ons geheugen en worden keer op keer verteld. Maar de kleine momenten die ook van betekenis zijn, komen pas na een vraag of beeld tevoorschijn. Die ervaringen, vaak een klein stukje uit een gebeurtenis, delen we. En elke keer weer is het een verrassing wat er tevoorschijn komt.

Informatie

6, 13, 20, 27 november dinsdagochtenden 10.00 tot 11.30 uur daarna samen lunchen 3,- euro. Meer informatie Gerdi Keeler, [email protected] tel. 06-13739411. Aanmelden bij Ineke Lissenburg tel: 06-46388459.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].