sinterklaas_foto_wikipedia
 Foto: Wikipedia

Sinterklaasintocht op 25 november in Leidsche Rijn Centrum

6 november 2018 10:01  Redactie  37 reacties

Sinterklaas komt dit jaar ook Leidsche Rijn Centrum bezoeken. De goedheiligman bezoekt op 25 november van 12.00 tot 16.00 uur ons nieuwe stadscentrum.

De grote Sinterklaasintocht, waarbij de Sint op zijn paard Amerigo samen met een spetterende pietenband en 35 pieten verschijnt, begint om 12.00 uur op het Brusselplein in Leidsche Rijn Centrum. Het feest is tot 16.00 uur.

In het winkelcentrum zal je verschillende pieten tegenkomen, zoals skatepieten, steltpieten, acrobaatpieten en zelfs danspieten. Ze laten afwisselend op het Brusselplein en Hof van Bern hun kunsten zien.

Ballonpiet maakt de mooiste balloncreaties, de Goochelpiet laat zijn geweldige trucks zien en kinderen worden verrast door Ballonpiet met de mooiste balloncreaties. Kinderen kunnen zich ook laten schminken bij de Schminkpieten. Er is zelfs een echte pepernotenfabriek waar kinderen tegen inlevering van 25 LRC app-punten een zakje met lekkers krijgen. Wist je dat je zelfs een rondrit kan maken op de Pietentrein?

 Advertenties:


37 reacties

  1. Louise Lieman

    Johan à Campo, Emily Goncalves, Patricia Suzanne, Maaike Bakker-Smits, Yasmijn Moonen-Krämer


Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reageren:
Naam:
Email *
Website