Dodelijke-aanrijding-tussen-bus-en-auto-op-N228_112mediautrecht

Video: Dodelijke aanrijding tussen bus en auto op N228

Op de N228 is omstreeks 14.10 uur een personenauto met een stadsbus in botsing gekomen, dit gebeurde tussen Montfoort en De Meern. De hulpdiensten rukten massaal uit met onder andere een traumahelikopter vanwege de ernst van de verwondingen, maar dit mocht niet meer baten.

De politie heeft via Twitter bekend gemaakt dat er een persoon is overleden. Het slachtoffer is een 70-jarige inwoonster uit Montfoort, de nabestaanden zijn geïnformeerd. In de bus zaten enkele inzittenden, deze bleven ongedeerd. De brandweer heeft de personenauto afgeschermd. De provinciale weg is in beide richtingen afgesloten. Het verkeer wordt omgeleid.


Advertentie:

Vergeet je niet te abonneren op ons YouTube kanaal

Foto: 112MediaUtrecht

De bus en de personenauto zijn zwaar beschadigd, de personenauto belandde door het ongeluk in de berm. Ook is er een lantaarnpaal geraakt. Het is onduidelijk of dit voor of na de botsing gebeurde. De weg is volledig afgesloten.

Hoe het ongeluk kon gebeuren is niet bekend, de politie doet onderzoek.

Foto: 112MediaUtrecht

 

17 reacties op “Video: Dodelijke aanrijding tussen bus en auto op N228”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.