map_ordner_archief_document_foto_Andrew_Pons

Wijk Informatie Map op 50 locaties in Vleuten-De Meern

Op bijna 50 locaties in Vleuten-De Meern kunt u sinds vorige week WIM vinden: de Wijk Informatie Map. Deze map bevat informatie over de activiteiten in de wijk, buurtcentra, vrijwilligerswerk, cursussen en hulp in de buurt. De map wordt gecoƶrdineerd door WIL en Welzaam.

U kunt de map onder andere vinden in de buurtcentra, het wijkservicecentrum en bij huisartsen en de buurtteams in de wijk. U kunt al bladerend door WIM kennis maken met tal van activiteiten voor en door bewoners in uw buurt. In de map staan ook ideeƫn voor vrijwilligerswerk, cursussen en hulp in de buurt. Wij wensen u veel leesplezier.

Wilt u iemand spreken?

Elke werkdag kunt u de vrijwilligers van WIL bellen met vragen tussen 9.00 en 11.00 op telefoonnummer 030-677 3131 of hen e-mailen op: info@wilinjebuurt.nl U kunt bij hen terecht met allerlei vragen over activiteiten in de buurt, mogelijkheden voor ontmoeting en de vrijwilligersdiensten van Welzaam.

U bent ook welkom op de inloopspreekuren van WIL: dinsdags in buurtcentrum de Pijler en donderdags op de Cultuurcampus van 10.00 – 12.00. Verder heeft WIL een website met online zoekfunctie: www.wilinjebuurt.nl WIL staat voor Wijk Informatie Lijnen en is een initiatief van actieve bewoners uit Vleuten-De Meern.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.