Politie uniformen

Automobilisten rijden door na aanrijdingen. Politie zoekt getuigen

Vanmorgen omstreeks 08.10 uur is een tienjarig jochie op zijn fiets omver gereden. Het incident gebeurde op de Jan Greshofflaan in De Woerd (De Meern).

Een bestuurster van een witte Toyota Auris reed het jongetje aan en reed vervolgens door. Het slachtoffertje hield er kneuzingen en schaafwonden aan over. Omdat het vrij druk was op straat hoopt de politie dat getuigen zich zullen melden.

Vrijdagochtend 2 november, ook omstreeks 08.05 uur, was er een nare aanrijding waarbij een vrouw op een fiets lelijk ten val kwam. Bij de val liep ze hoofdletsel op. Het ongeluk gebeurde op de hoek van de Zandweg en de Europaweg.

De Bestuurster van de auto stopt even, stapt uit en zegt “ik heb haast” en rijdt weg.

Bent u getuige of weet u meer? Voor beide incidenten kan er contact opgenomen worden met bureau De Meern op tlefoonnummer: 0900-8844.

16 gedachten over “Automobilisten rijden door na aanrijdingen. Politie zoekt getuigen”

  1. Het wordt met de dag gekker. Iemand omver rijden met je haast en dan doorrijden? Hoe zit je dan op je werk? En hoe kan je nog slapen snachts? En wat vertel je aan je kinderen als de politie uiteindelijk heeft uitgezocht dat jij die doorrijder bent? Welterusten

  2. Dit is toch niet normaal ๐Ÿ˜ก๐Ÿ˜ก๐Ÿ˜ก pak als bestuurder je verantwoordelijkheid en stap uit je auto na zoiets. Maar laat niet iemand op straat liggen omdat โ€œje haast hebtโ€. Vreselijk!!!! En strafbaar ๐Ÿ‘ฎโ€โ™‚๏ธ

  3. Wat een kutwijf ik hoop dat ze gepakt word en haar rijbewijs moet inleveren.
    En een flinke boete en schadevergoeding moet betalen.
    Maar dat je als bestuurder al het lef hebt om door te rijden nadat je iemand aanrijd dan zit er een steekje los.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].

Scroll naar boven