Toon Wildeboer

Laat gratis je schilderij taxeren door Toon Wildeboer!

Heb je thuis een schilderij, een tekening, aquarel of ets hangen waarvan je niet weet wie het gemaakt heeft, wat het waard is, of dat het loont om het te laten restaureren of schoonmaken? Kom dan op zondag 18 november naar het SchilderLab in Harmelen en laat je kunstwerk gratis taxeren door kunstenaar Toon Wildeboer. Stel je voor dat je zomaar een grote of kleine meester in huis hebt!

Toon Wildeboer

De Hilversumse kunstenaar, galeriehouder en taxateur Toon Wildeboer verzorgde vijftien jaar lang de exposities in het Koetshuis van Kasteel Groeneveld in Baarn. In navolging van Tussen Kunst en Kitsch hield hij taxatiedagen voor mensen uit het Gooi. Zo ontdekte hij menig meesterwerk, van Rembrandt tot Breitner en vele andere kunstenaars van de Larense- en Haagse School. In Baarn taxeert hij niet meer, maar nog wel iedere zaterdagmiddag in Laren. En deze keer dus ook in Harmelen!


Advertentie:

Over het SchilderLaB

Voor wie graag kennis maakt met de werkwijze van bekende schilders biedt de schilder- en tekenacademie het SchilderLaB verschillende cursussen aan. Je leert er realistisch schilderen en tekenen volgens klassieke technieken die al eeuwenlang meegaan en ontdekt hoe je dit toe kunt passen in eigen werk. De opdrachten tijdens de lessen zetten je aan om materialen uit te proberen en je technisch te bekwamen. Ook beginners zijn welkom, je wordt op je eigen niveau begeleidt. Kies voor een cursus van een aantal weken of doe het hele jaar mee. De lessen worden gegeven door kunstenares Iris Bekkers uit Harmelen.

Informatie
Datum: zondag 18 november
Tijd: vanaf 13.00 – 16.00 uur
locatie: Dorpshuis Harmelen (Schoollaan 8, Harmelen)
Meer informatie: www.hetschilderlab.nl

7 reacties op “Laat gratis je schilderij taxeren door Toon Wildeboer!”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *