Wijktheater-BuurtRijk-presenteert--De-Buurvrouw

Wijktheater BuurtRijk presenteert: De Buurvrouw

Zondag 25 november voeren zes bewoners van Vleuten-De Meern voorstelling ‘De Buurvrouw’ op in buurtcentrum De Weide Wereld. Wijktheater Buurtrijk, een samenwerking van Welzaam en het STUT Theater, heeft bewoners begeleid bij het zelf produceren van een leuke voorstelling met als thema thuisvoelen in Vleuten – De Meern (en Leidsche Rijn…). Iedereen is van harte welkom om de voorstelling gratis te bekijken.

In het stuk staan de ervaringen van de zes bewoonsters centraal. Zij hebben hun uiteenlopende verhalen bij elkaar gebracht tot een mooie voorstelling. De voorstelling begint om 15:00 (inloop vanaf 14:30), en wordt afgesloten met een nagesprek en een borrel. De voorstelling is gratis, maar het is wel nodig van te voren een plaatsje te reserveren. Dat kan bij sociaal makelaar Nadoua Dahmane, 0626042429 of nadouadahmane@welzaamutrecht.nl.

Buurtcentrum De Weide Wereld is te vinden op de Teunisbloemstraat 48 in Vleuterweide.

Wijktheater-BuurtRijk-presenteert--De-Buurvrouw-flyer

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.