pietenpakhuis

PietenPakHuis bij de Paperclip

Op zaterdag 24, zondag 25 november, en zaterdag 1 december zijn alle kinderen welkom in het PietenPakHuis bij de Paperclip aan de Parkzichtlaan 201 om Sinterklaas te helpen met cadeautjes inpakken, pepernoten bakken, chocoladeletters maken, door de schoorsteen glijden en nog véél meer.

Onder begeleiding van deskundige Pieten wordt in het speciaal ingerichte PietenPakHuis een parcours, de PietenHindernisbaan, afgelegd waarin de kids alles leren om een goede hulp-Piet te kunnen zijn. Een PietenDweilOrkest zorgt voor de muzikale omlijsting. Aan het eind krijgen de kinderen een Pietendiploma, iets te drinken, de zelfgebakken pepernoten en een heerlijke chocoladeletter.

Voor de beide zaterdagen en de zondag kun je je voor de ochtend of de middag inschrijven op www.PietenPakHuisUtrecht.nl. Er is geen kaartverkoop aan de kassa. Deelname kost € 6 per kind. UVV-leden tot en met 8 jaar hebben gratis toegang, maar moeten zich wel via de site in te schrijven. Vanzelfsprekend mogen papa’s en mama’s, opa’s en oma’s ook meekomen.

3 gedachten over “PietenPakHuis bij de Paperclip”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.