12 gedachten over “Vrouw spuit met pepperspray bij verkeersruzie Vleuten”

  1. di 6-11-2018 12:06

   Geachte mevrouw Hoebe,

   Het Wijkservicecentrum heeft uw melding betreffende de verkeerssituatie bij de oversteek van Het Lint ontvangen.

   Uw wensen zijn vanochtend besproken in het Wijkverkeersoverleg voor de wijk Vleuten-De Meern.
   Wij hebben inmiddels aan onze collega’s bij Stadsbedrijven gevraagd te onderzoeken of de openbare verlichting nabij deze oversteek op orde is en ons degewenst te adviseren welke (on)mogelijkheden er zijn. Zodra wij van onze collega’s bij Stadsbedrijven een reactie hebben ontvangen, zullen wij u een nadere inhoudelijke reactie geven.

   Met betrekking tot uw wens om deze oversteek te wijzigen in een fietstunnel, kunnen wij u reeds melden dat deze wens niet gehonoreerd kan worden. De aanleg van een fietstunnel is een zeer kostbare investering (mogelijk meer dan 1 miljoen euro), waarvoor op dit moment geen financiën voor gereserveerd zijn.

   Uw wens voor aanleg van een fietstunnel si door het Wijkservicecentrum doorgeven aan de afdeling Mobiliteit & Milieu bij de gemeente.

   Wij hopen u hiermede voldoende geïnformeerd te hebben.

   Met vriendelijke groet,

   Peter IJzerman,

   medewerker Wijkservicecentrum

  2. En uiteraard weet ik ook wel dat ze niet zo maar een miljoen op tafel hebben liggen. Aan de andere kant… Utrecht wilde iets net die Vuelta. Nou kan daar nou geen fietserstunneltje van af?

 1. is ook niet gek dat ze daar ruzie krijgt, die parkeerplaatsen moeten gewoon weg, kunnen we met 2 banen het dorp uit. Die bouwvakkers moeten dat riool een snel klaar maken, dit is niet normaal hoe traag het gaat

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].