Actieve bewoners gezocht voor een kookactiviteit en knutsel/handwerkmiddag

Actieve bewoners gezocht voor een kookactiviteit en knutsel/handwerkmiddag. Op donderdag is het altijd erg gezellig in Vleuterweide bij buurtcentrum Weide Wereld. ‘s Middags komt een groep bewoners bij elkaar die samen activiteiten ondernemen zoals gezelschapsspellen spelen maar ook graag willen handwerken en knutselen. Ook koken ze af en toe een soepje met elkaar. Lekker kletsen en gezellig samen zijn staat daarbij voorop. Buiten wordt er gesport door kinderen uit de wijk op het sportveld zodat zij na schooltijd lekker buiten bezig zijn en hun energie kwijt kunnen samen met andere kinderen. Al met al een bruisend samenzijn van jong en oud zoals het hoort te zijn.

De volwassen bewoners zijn op zoek naar iemand die het leuk vindt om de knutsel- en handwerkactiviteiten wekelijks te organiseren en te regelen zodat nog meer mensen uit de wijk hier gebruik van kunnen maken. Bent u die creatieve ondernemende bewoner die zich aangsproken voelt?

De sportende kinderen zouden graag enkele keren gezonde snacks of een maaltijd willen leren maken in de mooie grote keuken van de Weide Wereld. Eerst lekker een uurtje sporten, dan koken en dan samen opeten aan de grote tafel bij de bar. Dat lijkt ze fantastisch leuk! Vindt u het leuk om dit te doen met kinderen en houdt u van koken? Heeft u interesse om dit bij ons en in samenwerking met ons ( Welzaam & JoU) te komen doen? Neemt u dan contact op met de sociaal makelaar van Welzaam Sandra Willemsen. sandrawillemsen@welzaamutrecht.nl of bel naar 06-81317774

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.