Black friday

Black Friday ook in Winkelcentrum Leidsche Rijn Centrum

Black Friday is komen overwaaien uit de VS en is de dag na Thanks Giving, een dag waarop veel Amerikanen vrij zijn. Tijdens Black Friday worden grote kortingen gegeven bij veel winkels. Uiteraard kan Leidsche Rijn Centrum hier niet omheen en daarom zijn er op vrijdag 23 november leuke activiteiten in het winkelcentrum. Buiten deze activiteiten zijn er vele winkels waar alleen deze dag extra hoge kortingen gelden. De deelnemende winkels zijn deze dag tot 21:00 uur geopend.

Graaien naar kortingen

In het winkelcentrum komen ook twee luchtcabines te staan waar kinderen én volwassenen kunnen graaien naar mooie kortingen en prijzen. Buiten de luchtcabines wordt er ook gezorgd voor gezellige muziek door de Mobiele DJ die in het winkelcentrum rondloopt. Op het Hof van Bern komt een Silent Disco te staan waar je met een koptelefoon op kunt genieten van heerlijke muziek. Durf jij een dansje te wagen in de Silent Disco?


Advertentie:

Gratis Pop-Up carwash

Ook kan je je auto laten wassen in de Pop-Up carwash op de Londenstraat. Wil je er gebruik van maken  verzilver dan de voucher in de LRC-app. Behalve de voucher voor het wassen van je auto vind je in de app ook alle kortingen en overige acties van deze dag terug. Hou de app daarom goed in de gaten!

 

6 reacties op “Black Friday ook in Winkelcentrum Leidsche Rijn Centrum”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.