Struikrovers aangehouden na beroving meerdere scholieren

Vorige week werd een scholier die van zijn school in Woerden onderweg was naar huis beroofd van zijn soundbox. De daders waren drie jongens op een scooter. Het geschrokken slachtoffertje reed vervolgens met zijn vriendje door naar de politie in Woerden om daar aangifte te doen.

Een aantal dagen later was het op dezelfde weg, een schoolroute tussen Woerden en Vleuten-De Meern, opnieuw raak. Ook toen werden slachtoffers klemgereden waarbij ze onder dwang hun spullen moesten afstaan.

Aanhoudingen

De politie heeft gisteren drie verdachten aangehouden. Het trio werd woensdagochtend vroeg van hun bed gelicht. De verdachten zijn 14, 16 en 18 jaar oud.
De politie had het op Twitter over ‘struikrovers 2.0’. Wat de straatrovers precies hebben buitgemaakt is niet bekend. Wel is duidelijk geworden dat bij één van de woningen van de daders een deel van de buit is teruggevonden.

Zowel de slachtoffers als de daders komen uit De Meern en Vleuterweide.

6 reacties op “Struikrovers aangehouden na beroving meerdere scholieren”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.