Geld - euros

Financiële situatie na arbeidsongeschiktheid

Heeft u te maken met arbeidsongeschiktheid (of bent u langdurig ziek)? Dan moeten er veel dingen worden geregeld. Ook financieel, en vaak in een emotionele periode in uw leven. Als u hierbij behoefte heeft aan een steuntje in de rug, met name op financieel gebied, dan kunt u een gratis bijeenkomst Financiën na arbeidsongeschiktheid volgen bij U Centraal.
Bij arbeidsongeschiktheid krijgt u te maken met een lager inkomen. Hoe voorkomt u geldproblemen? In de bijeenkomst ontvangt u informatie over welke regelingen en toeslagen er zijn. Hoe u geld kunt besparen. En hoe u een overzicht maakt van uw inkomsten en uitgaven. Daarnaast biedt de bijeenkomst de mogelijkheid om mensen te spreken die hetzelfde hebben meegemaakt. Ook geeft een adviseur van het UWV tips en voorlichting. Er is ruimte om vragen te stellen. De bijeenkomst vindt plaats op dinsdag  20 november van 13.30 tot 16.15 uur op de Drift 11. Zie voor meer data de website.

U krijgt antwoord op vragen als:

  • Hoe ziet mijn financiële plaatje eruit?
  • Wat zijn mijn rechten en plichten als arbeidsongeschikte?
  • Wat is het verschil tussen de ziektewet, WIA, WGA, IVA en WW?
  • Zijn er regelingen waarvoor ik in aanmerking kom?

De bijeenkomsten worden gegeven in opdracht van de gemeente Utrecht. Ze worden verzorgd door een medewerker Levensgebeurtenissen van U Centraal, in samenwerking met het UWV.

Aanmelden voor bijeenkomst na Arbeidsongeschiktheid

Deelname aan de bijeenkomst is gratis. Aanmelden via www.u-centraal.nl/levensgebeurtenissen. Voor meer informatie belt u naar 06 – 23 33 58 93. Of mail naar Levensgebeurtenissen@U-Centraal.nl

Wij geven ook financiële bijeenkomsten rondom levensgebeurtenissen zoals ontslag, pensioen en echtscheiding. Zie voor meer info www.u-centraal.nl/levensgebeurtenissen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.