Loods-vlinderhof-opengebroken-en-beklad

Loods Vlinderhof opengebroken en beklad

Vrijwilligers van De Vlinderhof in het Máximapark zijn zaterdag in allerijl opgetrommeld om de sporen van vandalisme zo goed als mogelijk ongedaan te maken. Uiteraard wordt er aangifte gedaan van het openbreken van de keet en het besmeuren met verf aan de binnen en buitenkant ervan.

De Vlinderhof heeft de beschikking over een afsluitbare loods waar al eerder vernielingen aan zijn gepleegd. De roep om maatregelen neemt na deze daad van vandalisme nog meer toe. Op nieuwjaarsdag nog werd de deur ook al geforceerd en probeerden inbrekers spullen buit te maken.

In het gehele Máximapark heeft men overigens geregeld te kampen met wandaden van vandalen die menen dat alles in de openbare ruimte gesloopt dient te worden. Evenals in De Vlinderhof zijn in het hele Máximapark vrijwilligers het jaar rond druk om het zo aantrekkelijk mogelijk te maken voor iedereen. Niet om het aantrekkelijk te maken voor slechts een select gezelschap dat meent de boel te moeten bekladden of te slopen. Of er gehoor wordt gegeven aan de luide roep om extra toezichthouders in het park valt te bezien. Wel is in De Vlinderhof enige tijd geleden een bord aangebracht waarop staat aangegeven dat er doorlopend camerabeelden worden gemaakt die weliswaar zijn bedoelt om een zogeheten ‘timelapse’ te maken, maar misschien ook beelden bevat waarop de daad van molest is vastgelegd.

Bron: Vrijwilliger van De Vlinderhof in het Máximapark

8 gedachten over “Loods Vlinderhof opengebroken en beklad”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.