Podium Hoge Woerd

Programma Nationaal Theaterweekend bekend

Het programma van het Nationaal Theaterweekend is bekend!
Podium Hoge Woerd doet voor het eerst mee met het Nationaal Theaterweekend. Tijdens het Nationaal Theaterweekend op 25, 26 en 27 januari 2019 vieren we theater! Dat doen we met verrassende voorstellingen tegen een mooie prijs en veel gratis randprogramma. Kom je ook genieten van alles wat het theater te bieden heeft?

Nationaal Theaterweekend

Het Nationaal Theaterweekend wordt voor de vierde keer georganiseerd. Albert Verlinde, voorzitter van het Nationaal Theaterfonds, is trots dat Nederland er een theatertraditie bij heeft. ‘Het is een groot succes gebleken. Ieder jaar komen er mensen naar het theater die we anders niet hadden gezien. Extern onderzoek heeft uitgewezen dat nieuw publiek en publiek met een lager inkomen hierdoor het theater weten te vinden. Daarnaast is het heel bijzonder dat de verschillende brancheverenigingen de handen ineen hebben geslagen voor dit unieke initiatief.’’

Het programma in Podium Hoge Woerd

In de Blind Date verkoop konden er al kaarten gekocht worden. De genres waren al bekend, maar de voorstellingen waren nog geheim. Nu mogen we de titels bekend maken:

vr 25 januari | 20.00u | e-tickets: €10,-
Alex Ploeg – Ultimatum

Comedy Talent van 2018 Alex Ploeg stelt zichzelf een ultimatum. Maar hoe doe je dat als je een vat vol tegenstijdigheden bent?

za 26 januari | 19.30u | e-tickets: €10,-
Het Laagland – Gewoon Held 8+

Een energiek en kleurrijk superavontuur waarin vier superhelden de uitdagende missie aangaan om gewoon te zijn.

zo 27 januari | 15.00u | e-tickets: €10,-
Fernando Lameirinhas & band – CUBA IN

Op zijn reis naar Cuba raakte de Portugese singer-songwriter Fernando Lameirinhas in de ban van de Cubaanse Son met zijn Spaanse en Afrikaanse ritmes. Geheel in die traditie schreef Fernando nieuwe liedjes en fado’s.

Extra activiteiten
Naast de theatervoorstellingen bieden we ook gratis randprogrammering aan om ons, het theater en de artiesten nog beter te leren kennen.

vr 25 januari | 20.00u | gratis
Theaterspreekuur

Tijdens het Nationaal Theaterweekend houdt Marjan een speciaal cabaret- en kleinkunst-theaterspreekuur en helpt ze je kiezen uit ons voorstellingsaanbod.

za 26 januari | 19.30u | gratis
Workshop Theatertechniek 8+

Benieuwd wat een theatertechnicus doet voor de zaaldeuren open gaan? Technicus Thomas vertelt er alles over en gaat met jou en onze led theaterlampen aan de slag.

zo 27 januari | 15.00u | gratis
Inleiding Fernando Lameirinhas

Programmeur Marjan van Huijstee gaat in gesprek met de Portugese singer-songwriter Fernando Lameirinhas over zijn roots, zijn reis door Cuba en de voorstelling CUBA IN.

Kaarten kopen?

Kaarten kopen voor de voorstellingen kan via de website www.podiumhogewoerd.nl. Alle extra activiteiten zijn tijdens dit weekend gratis te bezoeken, maar ook hiervoor vragen we je een kaartje te reserveren via deze link.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.