Inbrekers in Vleuten gespot

De politie waarschuwt op Twitter voor verdachte personen die gesignaleerd zijn bij de Pottegieter in Vleuten. Het zou gaan om drie mannen die opvallend veel belangstelling leken te hebben in woningen en auto’s.

Bij eerdere inbraak ook auto met defecte koplamp betrokken
Het gaat om drie mannen in een blauwe Opel Agila. Opvallend detail is dat één van de koplampen defect was. Enkele dagen geleden probeerden twee mannen in te breken in een woning aan de Zandweg. Ook zij gingen er vandoor in een auto waarvan één koplamp defect was. Waarschijnlijk gaat het hier om dezelfde auto.

Wees alert
De politie roept op om direct 112 te bellen bij een verdachte situatie, zeker in combinatie van deze personen en auto.

Lees ook:
– Bewoonster treft inbrekers thuis aan

14 gedachten over “Inbrekers in Vleuten gespot”

Laat een reactie achter

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].

Scroll naar boven