RAUM zoekt facilitair manager

Jij groeit en bloeit in een omgeving waar openheid, lef en creativiteit vanaf spat. Een plek tussen wijk en stad in die ontwikkelt en verandert. Hier mag jij zelf je eigen weg zoeken, met een team van gedreven mensen. Welkom bij RAUM!

RAUM is een cultureel plein waar verschillende doelgroepen via exposities, events en online programma mee dromen over de toekomst van de stad, om deze samen te maken. Wij zijn op het moment verantwoordelijk voor een terrein van zo’n 7.000 m2 met een (horeca)paviljoen, een makershuis, een werkplaats en jaarlijks zo’n 10 verschillende wisselende installaties. Binnen en buiten organiseren we een diversiteit aan evenementen van grote festivals tot kleine workshops en tientallen verhuringen door stedelijke- en wijk georiënteerde partijen. De organisatie bestaat uit een team van twee programmeurs, een kleine marketingafdeling, een manager verhuur, een event producent en een directeur.

RAUM zoekt een betrokken, hands-on facilitair manager
Als facilitair manager ben je verantwoordelijk voor het dagelijks beheer en onderhoud van de gebouwen, installaties en het terrein van RAUM. Je zet hier, samen met de directeur en eventproducent, een beheerstructuur voor op en zorgt dat onderhoudswerkzaamheden uitgevoerd worden en dat de voorraden voor dagelijkse bedrijfsvoering op orde zijn. Je bent opdrachtgever en aanspreekpunt voor verschillende partijen die het onderhoud, schoonmaak en de afvaldiensten verzorgen.

Bekijk hier de volledige vacature. Reageren kan tot 4 december.

Lees hier alle berichten over RAUM op Regio Leidsche Rijn

1 gedachte over “RAUM zoekt facilitair manager”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].