azotod_muziekpodium_de_meern
 

1000ste optreden Allez Mama

23 november 2018 12:20  Azotod  Reageer

Op zondagmiddag 25 november geeft de band Allez Mama zijn 1000ste optreden. Om dit te vieren, wordt in Muziekpodium Azotod een speciale re√ľnie georganiseerd. Hier zullen naast Allez Mama ook de bands De NEUS en (Z)ode(n) aan DE DIJK spelen. Samen vormen zij een fijne middag Nederpop.

Allez Mama, voor de kenners in de regio bekend van de Roots Mix avonden in Azotod, treedt inmiddels al weer een aantal jaren op in de originele bezetting. Met een beperkt aantal optredens per jaar is het opletten geblazen. Met het 1000ste optreden in Muziekpodium Azotod sluit Allez Mama dit jaar af. Kaarten zijn verkrijgbaar via www.azotod.nl.

Speciaal voor het 1000ste optreden is deze clip met 25 jaar Allez Mama gemaakt.Advertenties:


Nog geen reacties


Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reageren:
Naam:
Email *
Website