Jeugdthriller Schuld van Mel Wallis de Vries als musical te zien in De Meern

Beleef Schuld nu live in het theater als spannende thrillermusical! Naar de bestseller van Mel Wallis de Vries, de succesvolste Young Adult-schrijver van Nederland. Schuld, voor iedereen vanaf 12 jaar, wordt gemaakt door het team van de thrillermusicals BOY 7, Vals en Shock. In de voorstelling zijn onder anderen Ridder van Kooten en Wieneke Remmers te zien! Op zaterdag 15 december om 20:00 speelt Schuld in Podium Hoge Woerd in De Meern.

Op een school plegen drie jongeren kort na elkaar zelfmoord. Er lijkt geen enkele overeenkomst tussen de drie te zijn: ze zitten niet in dezelfde klas en ze kennen elkaar amper. Maar dan, op dezelfde school, krijgt Tess een briefje dat alles verandert: ‘Jij bent de volgende!’ Wanneer Tess achter de waarheid probeert te komen, doet ze een schokkende ontdekking. Nu moet ze vrezen voor haar eigen leven, maar niemand gelooft haar…

De spannende thrillermusical Schuld is op zaterdag 15 december te zien in Podium Hoge Woerd. Voordat de voorstelling begint is er bij Schuld een covermodelwedstrijd in het theater, waarbij je kans maakt om covermodel te worden voor Mel’s nieuwe boek! Kijk voor meer informatie en tickets op www.schuldthrillermusical.nl

Meer informatie
Mel Wallis de Vries is uitgegroeid tot de succesvolste jeugdthrillerschrijver van dit moment. Haar boeken zijn meermaals bekroond en staan hoog in de bestsellerlijsten. De afgelopen jaren won Mel de Prijs van de Jonge Jury met Vals, Schuld, Shock, Klem en Wreed. Met Pijn, verschenen bij Uitgeverij De Fontein, won ze voor de prijs voor de zesde keer.

De spelers en makers
Spelers: Wieneke Remmers, Ridder van Kooten, Anne de Blok, Jamie Kampinga en Sjors Arts.| Naar de bestseller van: Mel Wallis de Vries | Script, Liedteksten & Regie: Daniël Cohen | Muziek: Fons Merkies | Choreografie: Chiara Re | Lichtontwerp: Bart van den Heuvel | Geluidsontwerp: Erwin van den Broek | Producent: Michiel Morssinkhof

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.