Sinterklaas_paard_amerigo_parkeerd_in_leidsche_rijn_centrum

Parkeren bij Leidsche Rijn Centrum geen probleem voor Amerigo

Wanneer Sinterklaas zondag zijn opwachting zal maken in het Leidsche Rijn Centrum zullen de paardenpieten geen moeite hebben Amerigo ergens te stallen. Speciaal voor het paard is er voorzien in een privé parkeerplaats, een voorrecht dat tot nu toe alleen was voorbehouden aan Hare Majesteit Koningin Máxima toen ze in oktober feest kwam vieren ter gelegenheid van twintig jaar Leidsche Rijn.

“Zachtjes gaan de paardenvoetjes” zal er menigmaal klinken deze dagen en dat Sinterklaas zijn Pieten heeft ondergebracht in een heus Pietenhuis zal ook algemeen bekend zijn. Zondagmiddag 25 november zal Sinterklaas rond twaalf uur zijn entree maken in het winkelcentrum waar hij tot ongeveer vier uur met zijn pieten het middelpunt van een groot Sinterklaasfeest zal zijn.
Sinterklaas arriveert met zijn 35 pieten om 12.00 uur op het Brusselplein, waar hij zich dus geen zorgen hoeft te maken over een parkeerplek voor Amerigo.

1 gedachte over “Parkeren bij Leidsche Rijn Centrum geen probleem voor Amerigo”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].