Koor-Papillon

Koor Papillon bestaat 15 jaar en viert dat met een jubileumconcert

Zondagmiddag 9 december om 15.00 uur viert kamerkoor Papillon haar 15 jarig bestaan met een jubileumconcert in de Kersentuin, Parkwijk Utrecht. Speciaal voor dit concert zijn enkele liederen samen met oud koorleden ingestudeerd. Het concert begint om 15.00 uur in het projecthuis van de Kersentuin, Atalantahof 11 in Parkwijk, Utrecht  Leidsche Rijn.

Het is vijftien jaar geleden dat bewoners van de Kersentuin gestart zijn met een koor. Eerst onder de naam Cherrie Herrie en later onder de huidige naam Papillon. Het koor staat sinds haar oprichting onder de inspirerende leiding van Marian Geurtsen. Het repertoire bestaat uit diverse stijlen: van klassiek tot pop en cabaret. Inmiddels is het koor een mooie mix van mensen uit de Kersentuin, De Meern, Vleuten en Leidsche Rijn.
Het koor heeft ruimte voor nieuwe leden. Alten, bassen en  tenoren zijn van harte welkom. Heb je interesse? Kom zondag 9 december kijken en luisteren. Het concert begint om 15.00 uur in het projecthuis van de Kersentuin, Atalantahof 11 in Parkwijk, Utrecht  Leidsche Rijn. Wil je meer weten over het koor Papillon of komen luisteren bij de repetitie op woensdagavond? Neem contact op met Nel Strubbe, email: nel.kees@casema.nl

Contactpersoon:
Yvonne van Putten
Email: yvonne.van.putten@casema.nl

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.