Gemeente Utrecht

Fiets mee met de verkeersadviseur!

30 november 2018 10:35  Redactie  1 reactie

Op zaterdag 8 december heb je de kans om met andere wijkbewoners samen met verkeersadviseur Ronald Tamse door Leidsche Rijn te fietsen. Hij vertelt wat de keuzes van de gemeente zijn en waarom. Ook vertelt hij hoe de toekomst van het verkeer in Leidsche Rijn en Vleuten-De Meern eruit gaat zien. Verkeersadviseur Ronals Tamse is één van de uitvoerders van het Utrechtse verkeersbeleid. Op zaterdagochtend is het verzamelen om 10.00 uur bij 30ML Coffee Roasters aan de Grauwaartsingel 370. Het rondje wordt gefietst via de Fietsboulevard, het Lint en de Groenedijk. Ronald Tamse staat open voor vragen, dus stel ze gerust! De fietstocht eindigt uiterlijk om 12.00 uur.

Als je mee wilt fietsen, mail dan naar verkeer.en.vervoer@utrecht.nl en vermeld ‘Op stap met de verkeersadviseur’ in het onderwerp. Natuurlijk is het ook handig om je eigen fiets mee te nemen.


Advertenties:

1 reactie

  1. Misschien ook eens een idee om hetzelfde rondje savonds te fietsen en er achter te komen hoe veel fietspaden en kruisingen onverlicht zijn


Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reageren:
Naam:
Email *
Website