Brasserie-Grauwaart_foto_hp_van_rietschoten
 Foto: Hans Peter van Rietschoten

Brasserie Grauwaart stopt noodgedwongen nog dit jaar

1 december 2018 16:56  Redactie  29 reacties

Op 29 juni 2015 werd Brasserie Grauwaart als allereerste brasserie in Leidsche Rijn Centrum geopend. Vanaf dat moment bleek het een succesformule, maar nu gaat de brasserie toch echt definitief sluiten. Oudejaarsdag zal de laatste keer zijn dat het team van Brasserie Grauwaart haar gasten zal ontvangen. Daarna valt het doek.

Het pand zal in zijn geheel in gebruik genomen worden als kantoor voor het winkelgebied Leidsche Rijn Centrum, dat tot aan de sluiting van de horecagelegenheid enkel is gehuisvest op de bovenste verdieping van het in het oog springende pand.

De aankondiging van de sluiting valt veel vaste gasten behoorlijk rauw op hun dak getuige de vele reacties op de Facebook pagina van De Grauwaart. Er was al sprake van sluiting, maar niet eerder dan december 2019.

De eigenaar van de brasserie zal niet doorstarten op een andere locatie, maar heeft wel vervangende werkplekken aan het personeel aangeboden in een van zijn andere horeca zaken.

Lees ook:
Brasserie Grauwaart decor voor landelijk debat


Advertentie:


Advertenties:

29 reacties

  1. Wat ontzettend jammer! Je kunt er zo goed en gezellig eten!

  2. Dit lijkt mij een groot verlies op die plek! Voor mijn was het het rustpunt en toevluchtsoord toen.mijn.man in juli 2018 ernstig ziek in het Anthonius Ziekenhuis LR belandde. Ik kon er met bezoekende familieleden en vrienden gaan eten op de heetste dagen van het jaar.
    Altijd een vriendelijke ontvangst en bediening en sommige gerechten zullen.me altijd bijblijven. En dan ook.nog de rust aan het water waar de temperatuur ’s avonds draaglijk werd.
    Ik had me erop verheugd om het komend voorjaar aan mijn.man re laten zien die dan hopelijk genoeg hersteld is om er ook van te genieten.
    Maar niet dus…….wat ontzettend jammer.

  3. Zonde zeg ! Echt heel jammer. Bij ons altijd eerste keus bij uit eten. Super aparte kaart. Ik ga jullie missen. Dank voor alle goede zorgen en de lekkere diners.


Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reageren:
Naam:
Email *
Website