Lezersinzending: Bestuurder van onderuitgaande scooter in De Meern op zoek naar getuigen

Dit weekend heeft er een ongeluk plaatsgevonden in De Meern. De bestuurder van de scooter is op zoek naar getuigen en stuurde de volgende tekst in:

“Zaterdagochtend 1 december heb ik omstreeks 9.00 uur een ongeluk gehad. Ik reed in De Meern op de zandweg ter hoogte van de ophaalbrug bij zomers. Ik ben daar onderuit gegaan met mijn scooter omdat ik plots moest remmen voor een zwart/grijs kleurige Seat Ibiza die van rechts kwam voor mij. De zwarte Seat had haaientanden. Ik ben op zoek naar de getuige. Het gaat om de bestuurder van een blauwe auto die achter de zwarte Seat stond. Ik ben op zoek naar de man die aan vroeg hoe het met mij ging. Hij had een grijs vest/jas aan. Bent u deze beste man? Zou u dan contact willen opnemen? Alvast bedankt voor de moeite.”

Ben jij deze persoon en wil je met de scooterbestuurder in contact komen? Neem dan contact op met de redactie van Regio Leidsche Rijn. Wij kunnen je met de schrijver in contact brengen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.