chinees_eten_mihoen

Wat men al niet over heeft voor een portie mihoen

Een bewoner uit Vleuten besloot zaterdagavond een portie mihoen te gaan halen. Op zich niets mis mee maar wel als je dronken bent en dan ook nog eens de auto pakt terwijl het maar enkele honderden meters ver is.

Hij trok de aandacht door zonder verlichting te gaan rijden. Oplettende agenten zagen de man voorbij komen  en hielden hem aan. Na een ademanalyse bleek hij 575 Ug/l alcohol in zijn adem te hebben terwijl 220 de  maximaal toegestane waarde is. Zijn rijbewijs is hierop ingenomen. Niet erg handig, zo laat de politie op Twitter weten.

Het is niet bekend of de dronken Vleutenaar nog van zijn portie mihoen heeft kunnen genieten.

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].